ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Even voorstellen: Julia

Even voorstellen: Julia

Datum: september 20, 2023

Opnieuw versterking voor ZooEasy, Julia maakt sinds kort deel uit van ons team! Hieronder stelt ze zichzelf voor:

 

Hai! Ik ben Julia, 25 jaar oud en recent afgestudeerd als Bachelor of Sciences in Diermanagement. Ik heb altijd een grote liefde voor dieren gehad, daarbij vind ik het ook heel leuk om voor ze te zorgen op elke manier mogelijk. Dit begon als het verzorgen en houden van mijn huisdieren en is uiteindelijk uitgegroeid tot mijn studiekeuze. Binnen mijn studie heb ik mij vooral gefocust op het beschermen van dieren door middel van recht, beleid en het verbeteren van leefomstandigheden. Met als motivatie om mee te willen werken aan een diervriendelijke en duurzame wereld.

 

Aangezien dit start met gezonde dieren, past werken bij ZooEasy perfect in mijn straatje. Ik zal gaan werken aan verschillende taken als projectmedewerker en kijk er erg naar uit om mijn kennis en passie te implementeren in mijn werk. Naast mijn liefde voor dieren houd ik ook erg van grote wandelingen maken in de natuur, top rope klimmen, het koken en bakken van nieuwe recepten, het lezen van literaire romans en thrillers, het spelen van bordspellen en gamen in het algemeen, reizen en alle vormen van kunst.

 

PS: ik heb twee hele lieve konijnen op mijn balkon. Eentje heeft ook even met mij model gestaan voor deze foto. Hij heet Simba, aangezien hij mooie ‘leeuwenmanen’ heeft. Ik heb hem al sinds hij nog een klein hummeltje was en hij is inmiddels al negen jaar oud! Als je goed kijkt zie je ook al dat hij goed veel grijze haren heeft gekregen!