ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Kinderboerderijen winnen met gebruik ZooEasy!

Kinderboerderijen winnen met gebruik ZooEasy!

Datum: oktober 4, 2023

Vorige maand heeft ZooEasy een klantonderzoek uitgevoerd onder kinderboerderijen. ZooEasy heeft al een aantal kinderboerderijen als klant, maar met dit onderzoek wilden we de doelgroep kinderboerderijen nog beter leren kennen. Hoeveel dieren en hoeveel diersoorten zijn er bijvoorbeeld gemiddeld aanwezig op een kinderboerderij? En wat voor soorten dieren gaat het dan om? 

Om de kinderboerderijen nóg beter van dienst te kunnen zijn, zijn we hard aan het werk om een aantal nieuwe opties aan te bieden in ZooEasy. Speciaal aangepast voor deze doelgroep! Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van medicijngebruik. Of het via ZooEasy doorgeven van aan- en afvoermeldingen en geboorteberichten, die dan rechtstreeks verwerkt worden in het I&R systeem van de RVO. Zo maken we ZooEasy ook voor kinderboerderijen dé plek waar alles bij elkaar komt. Registratie, administratie en documentatie. 

Al deze features maken natuurlijk van elke kinderboerderij die ZooEasy gebruikt een winnaar! Maar om de kinderboerderijen die meewerkten aan ons klantonderzoek nog eens extra te bedanken, hebben we maar liefst €250,- verloot onder de deelnemers. Vrij te besteden aan de kinderboerderij. De gelukkige winnaar van dit bedrag is geworden manege en kinderboerderij Paardoes uit Vlissingen!

 

Beheerder Jael Ordehi Delfos van Paardoes is blij met het gewonnen bedrag: “Paardoes zit in het hartje van Vlissingen en is een unieke locatie waar mensen vanuit verschillende achtergronden, met diverse niveau’s, culturen en leeftijden bijeen komen. Bij ons is iedereen gelijk! Zolang er maar hard gewerkt wordt   Wij zijn een dagbesteding voor mensen met een beperking en moeten het veelal hebben van donaties en sponsors. Jullie gift is enorm veel waard voor ons. Wij gaan de 250€ gebruiken voor een leuke activiteit voor de cliënten en buurtkinderen van Paardoes. We gaan de cliënten en kinderen erg blij maken!”

 

Wij wensen Paardoes heel erg veel succes en plezier met hun prijs. En we hopen natuurlijk nog veel meer kinderboerderijen blij te kunnen maken, met een ZooEasy database speciaal ingericht op alle kinderboerderij-specifieke wensen. Hou ons in de gaten voor meer updates over dit project!