ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Klanten 2.469 | Accounts 8.604 | Dieren 6.082.123

Prijswijzigingen doorgevoerd in ZooEasy abonnementen, modules en diensten.

Prijswijzigingen doorgevoerd in ZooEasy abonnementen, modules en diensten.

Datum: januari 31, 2020

Om onze dienstverlening en de gebruikerservaring van onze klanten te optimaliseren, worden er een aantal wijzigen doorgevoerd. Zo investeren wij in ons serverpark om de snelheid, beveiliging en schijfruimte op peil te houden, maar ook in de doorontwikkeling van nieuwe functies in ZooEasy Online om aan je vraag te voldoen (zie onze roadmap voor 2020)

Om deze wijzigingen mogelijk te maken en onze dienstverlening uit te breiden, informeren wij je in dit bericht over de prijsverhogingen die we vanaf vandaag doorvoeren voor het gebruik van ZooEasy Online.

Wijziging abonnementen

Om aan de wensen en behoeften van onze klanten te blijven voldoen, werken wij hard om de gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken. Dit betekent dat wij ons product en dienstverlening blijven verbeteren. Om deze wijzigingen mogelijk te maken, voeren wij een prijsverhoging door. Onderstaand het overzicht van de bedragen. Alle bedragen zijn gebaseerd op een maandabonnement en inclusief BTW. Heb je een jaarabonnement? Dan krijg je 20% korting op de totaalsom.

Omschrijving Oude prijs Nieuwe prijs 
Management account (*) € 10,- per maand € 11,- per maand
Fokker account € 1,25 per maand € 1,40 per maand
Lees account € 0,50 per maand € 0,70 per maand
Multi user abonnement € 15,- per maand € 17,00 per maand

(*) Dit betreft extra aangeschafte accounts

Onderhoudskosten

Voor het beheer en de doorontwikkeling van betaalde modules worden er jaarlijkse onderhoudskosten in rekening gebracht. Onderstaand de bedragen die hiervoor gelden. Alle bedragen zijn gebaseerd op een maandabonnement en inclusief BTW. Ook hier geldt een korting van 20% op de totaalsom bij een jaarabonnement.

Omschrijving Oude prijs Nieuwe prijs 
Module import Raad van Beheer  gratis € 75,- per jaar
Module I&R € 179,69,- per jaar € 125,- per jaar
Module Samenwerking tussen organisaties gratis € 95,- per jaar (*)
Module Wachtlijst gratis € 125,- per jaar
Module Dekaanvraag gratis € 125,- per jaar

(*) Per deelnemende organisatie

Algemene voorwaarden

Naast de prijsverhoging op de abonnementen, accounts en de onderhoudskosten, staat er in onze Algemene Voorwaarden (Artikel 8, paragraaf 7) dat per 1 januari van elk kalenderjaar de kosten voor onze dienstverlening worden verhoogd. Dit volgens het indexcijfer, dat wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Wij hebben deze verhoging tot op heden nooit doorgevoerd. Het is onze planning om dit vanaf 1 januari 2021 in te voeren. 

Ingangsdatum prijsverhoging

De nieuwe prijzen gaan per vandaag in. Je kunt jouw abonnementskosten inzien door in te loggen in ZooEasy Online. Klik vervolgens op ‘Mijn abonnement’ en kies ‘Verlengen’.

Heb je vragen over de prijsverhoging? Neem dan gerust contact met ons op.